0_Maqedoni.Portal SQSektori civil SQShoqëri SQ

MPB: 161 kundërvajtje rrugore në SHBA, 35 për vozitje të shpejtë, 16 pa patentë shoferi

Në territorin e qytetit të Shkupit dje janë shqiptuar gjithsej 161 masa, ndër të cilat për vozitje më shpejtë se e lejuara 35 sanksione, 16 për vozitje pa patentë shoferi, 5 për vozitje nën ndikimin e alkoolit, shtatë për automjete me defekte teknike dhe të paregjistruara.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle