0_Maqedoni.Portal SQSektori civil SQShoqëri SQ

MPB: 10 sanksione për automjete që kryejnë transport të udhëtarëve në territorin e SPB Tetovë

Nëpunësit e policisë të SPB Tetovë në një kontrollë aksionale që e kanë zbatuar sot nga ora 8 deri në ora 13 të automjeteve që kryejnë transport publik të udhëtarëve, në numrin më të madh të autobusëve dhe furgonëve, kanë zbuluar dhe kanë sanksionuar ligjërisht 10 automjete me defekte teknike, pesë nga Tetova dhe pesë nga Gostivari.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle