0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQSektori civil SQShoqëri SQ

Mosndëshkueshmëria dhe moszbatimi i ligjeve – probleme kryesore në mbrojtjen e mjedisit jetësor

Mosndëshkueshmëria dhe moszbatimi i ligjeve janë nënvizuar si probleme kryesore në mbrojtjen e mjedisit jetësor në debatin e sotëm publik të titulluar "Gjendjet në mjedisin jetësor - menaxhimi me mbeturinat" në organizim të Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle