0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQSektori civil SQShoqëri SQ

“Mollëkuqja” mbajti ekspozitë në Tetovë dhe Gostivar: Ngacmuesit kanë emra dhe duhen dënuar

“Ngacmuesit kanë emra dhe duhen dënuar”, me këtë mesazh Qendra për Mundësi të Barabarta “Mollëkuqja” sot në qendër të Tetovës dhe Gostivarit mbajti “Ekspozitën pa emër”. Qëllimi i kësaj ekspozite ishte që përmes ilustrimeve nga artisti “Rehatlliku” të theksohen ngacmimet me të cilat ballafaqohen vajzat në rrjetet sociale, pasi sot interneti ka krijuar një hapësirë "të sigurt" për ngacmuesit, të cilët zgjedhin ndonjëherë edhe të ngelin anonim apo të ngacmojnë me profile të rrejshme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle