0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQMakedonija.Slajder SQ

Mollë vendore për nxënësit në 350 shkolla – miratohet Programi për nxitje të konsumit të frutave të freskëta

Qeveria në mbledhjen e sotme e miratoi Programin për nxitjen e konsumimit të frutave të freskëta në vitin 2022. Programi është i ri, miratohet për herë të parë dhe do t'u mundësojë rreth 186.000 nxënësve në 350 shkolla të marrin mollë vendore maqedonase për shujtë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle