Magazinë SQ

Modelet e “Mercedesit” A klas dhe B klas nga viti 2025 hyjnë në histori

Kompania "Mercedes Benz" është serioze në planin ta zvogëlojë ofertën  e automobilave kompakt dhe fokusohet në modele më të mëdha dhe më të shtrenjta.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle