0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Mobilizues të rinj me nisma inovative për rritje të angazhimit qytetar dhe përgjegjësi publike në nivel lokal

Gjashtëmbëdhjetë të rinj nga tetë rajone të ndryshme i kanë ndjekur premtimet e bëra nga Qeveria në kuadër të Programit të Punës së Qeverisë 2020-2024 për gjashtë muaj dhe kanë zbatuar nisma inovative për rritje të angazhimit qytetar dhe përgjegjësinë publike në nivel lokal.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle