0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

MMJPH: Nuk ka asnjë rrezik për shëndetin dhe mjedisin jetësor nga bari i thatë i djegur në deponinë e vogël me lindan

Nuk ka rrezik për shëndetin dhe mjedisin jetësor nga bari i thatë i djegur  pranë deponisë së vogël me lindan në qarkun e OHIS-it, kumtoi Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle