0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQShoqëri SQ

MMJPH: Ndërprerja e energjisë në stacionin e monitorimit në Kërçovë

Vlerat e larta të grimcave të suspenduara PM 10 dhe PM 2.5, të cilat u shfaqën pak kohë më parë si rezultat i stabilizimit të instrumenteve matëse pas disa ndërprerjeve të shkurtra me furnizimin me energji elektrike në Stacionin Automatik të Monitorimit për Cilësinë e ajrit ambiental në Kërçovë, në intervale të ndryshme kohore, në periudhën nga ora 11 e mëngjesit deri në 14 të pasdites, informon Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor (MMJPH).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle