11 Gusht, 2022 20:40

  Dimovski: Radikalizim i aktiviteteve nga shtatori nëse nuk ka rritje të pagave

  S’ka copëz, sepse ky është postim i mbrojtur.
  11 Gusht, 2022 19:22

  Në VK “Tabanoc” pritet rreth dy orë, në VK “Bogorodicë” prej 15 deri në 30 minuta

  S’ka copëz, sepse ky është postim i mbrojtur.
  11 Gusht, 2022 17:04

  Në Gostivar ndërtohet një kënd argëtimi për fëmijët me nevoja të veçanta

  S’ka copëz, sepse ky është postim i mbrojtur.
  11 Gusht, 2022 16:28

  Nikolloski: Për shkak të faturave të rrymës qytetarët janë para kolapsit ekonomik

  S’ka copëz, sepse ky është postim i mbrojtur.
  11 Gusht, 2022 15:56

  MASH: Viti shkollor fillon më 1 shtator, vijojnë aktivitet përgatitore për fillim të suksesshëm

  S’ka copëz, sepse ky është postim i mbrojtur.
  11 Gusht, 2022 15:44

  Për përparim të sigurt të të rinjve, nevojiten hapa seriozë dhe bashkëpunim të rajonit

  S’ka copëz, sepse ky është postim i mbrojtur.
  11 Gusht, 2022 15:14

  Deklaratë për media e Komisionit për Sëmundje Infektuese (drejtpërdrejtë)

  Shkup, 11 gusht 2022 (MIA) – Deklaratë për media e Komisionit për Sëmundje Infektuese, me rastin e rasteve të dyshimta…
  Butoni Kthehu në krye
  Mbylle