0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Mision i ekspertëve të OBSH-së për mbështetje të reformës së sistemit për gatishmëri dhe përgjigje ndaj emergjencave të shëndetit publik në vend

Të sigurohen informacione të centralizuara në kohë reale mbi veprimin, monitorimin, raportimin e shpejtë, si dhe udhëzimet politike dhe strategjike për reagimin ndaj ngjarjeve dhe emergjencave të shëndetit publik ishte një nga prioritetet e identifikuara të misionit teknik që ekspertë të OBSH-së e realizuan në vend javën e kaluar nga 18 deri më 25 tetori.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle