0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQBiznes SQBiznes.portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Mirënjohje për tri kompani me praktikë më të mirë për siguri dhe shëndet në punë në vitin 2021

 "Kromberg dhe Shubert" - Manastir, Qumështorja SHA - Manastir dhe Rive Shped - Bogdanc janë tri kompanitë në vend të renditura më mirë sipas Çmimit kombëtar të kompanisë me praktikë më të mirë  për siguri dhe shëndet gjatë punës në vitin 2021. Zgjedhjen e tyre e organizoi Këshilli Kombëtar për Siguri dhe Shëndet Gjatë Punës, me mbështetjen e Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale (MPPS), ndërsa ministrja Jagoda Shahpaska sot u ndau plaketa kompanive të cilat janë zgjedhur sipas vlerësimit të komisioneve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle