0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQShoqëri SQ

Amendament në Komision për shtyrje të zbatimit të ligjeve për pasaporta dhe letërnjoftime

Komisioni parlamentar për çështje evropiane në seancën e sotme i ka përkrahur dhe në procedurë të mëtutjeshme të gjashtë pikat e rendit të ditës: Propozim-ligjin për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për letërnjoftim, propozim-ligjin për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për numrin amë, propozim-ligjin për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për shtetësinë, propozim-ligjin për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për regjistrimin e vendbanimit dhe qëndrimit të qytetarëve, propozim-ligjin për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për emrin personal.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle