0_Maqedoni.Portal SQKulturë SQKulturë.Portal SQMKD-AL SQ

Thirrje për digjitalizimin e kartotekave të Institutit për gjuhën maqedonase

Ministria e Kulturës së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Fondi për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik fillojnë procesin për përshpejtimin e digjitalizimit të kartotekës së Institutit për gjuhë maqedonase „Kërste Misirkov” me qëllim të mbrojtjes, valorizimit, kategorizimit  dhe revalorizimit të trashëgimisë kulturore të gjuhës maqedonase.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle