0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQ

Ministria e Financave këtë vit është bashkëorganizatore e Takimit të 7-të rajonal të Kornizës inkluzive BEPS

"BEPS - Korniza Inkluzive për vendet euroaziatike i adreson dobësitë e sistemit ndërkombëtar tatimor, shmangien tatimore dhe bartjen e fitimeve, përmirëson lidhshmërinë e rregullave ndërkombëtare tatimore dhe siguron transparencë më të madhe të sistemit tatimor", tha ministri Fatmir Besimi në Takimin e 7-të rajonal të Kornizës Evropiane BEPS për vendet euroaziatike, Organizatës intra evropiane të administratave tatimore (IOTA) dhe Organizatës për bashkëpunim ekonomik dhe zhvillim (OECD).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle