0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQ

Ministri Spasovski mori pjesë në Konventën Nacionale për BE-në në Republikën e Maqedonisë së Veriut

Nëse nisemi nga këndvështrimi i përgjithshëm se infrastruktura kritike nënkupton gjithçka që është jetike për funksionimin dhe mbijetesën e një komuniteti apo shoqërie, konkluzioni është i pashmangshëm se ajo është një segment thelbësor i sigurisë kombëtare dhe mbrojtja e saj është një nga prioritetet e çdo vendi. Për të mbrojtur institucionet, por edhe jetën dhe pronën e qytetarëve tanë, shëndetin, sigurinë, ekonominë dhe mirëqenien e njerëzve, përgjigja jonë duhet të jetë e shpejtë, e koordinuar dhe efikase.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle