0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQShoqëri SQ

Ministri Sali për vizitë në spitalin e Dibrës

- Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali e vizitoi Spitalin e Përgjithshëm me Veprimtari të Zgjeruar në Dibër, i cili shërbime shëndetësore ofron edhe për banorët e Komunës Qendra Zhupë, ndërsa sipas nevojës edhe për ata të Komunës Mavrovë dhe Rostushë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle