0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Ministrat për rini dhe arsim nga Ballkani Perëndimor punojnë së bashku për një rajon më të mirë

- Zyra Rajonale për Bashkëpunim Rinor - (RYCO), Ministri shtetëror për rini dhe fëmijë të Shqipërisë dhe Ministria e Arsimit dhe Sportit të Shqipërisë e organizuan mbledhjen rajonale minostrore për rini dhe arsim në Tiranë. Në mbledhje morën pjesë ministrat dhe zëvendësministrat e obliguar për rini dhe arsim nga gjashtë vendet e Ballkanit Perëndimor, si dhe ministri i Arsimit të Italisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle