Politikë SQShoqëri SQ

Milevski, Carovska dhe Shekerinska do të kryejnë inspektim në shkollën e rindërtuar “Pece Daskalot” në fshatin Zapollzhan

Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Goran Milevski, ministrja e Arsimit dhe Shkencës Milla Carovska dhe ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska sot do të inspektojnë projektin "Ndërtimi i infrastrukturës për përfshirjen sociale dhe edukimin e fëmijëve nga zonat rurale në rajonin e Pellagonisë"- rindërtimi i Shkollës fillore "Peco Daskalot" në fshatin Zapollzhan, Komuna e Dollnenit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle