Paralajmërime SQ

MIA PARALAJMËRIME PLT

Shkup - Ministrja e Mbrojtjes RadmilLa Shekerinska dhe zëvendësshefi i Shtabit të Përgjithshëm gjeneral-major Azim Nuredin do të mbajnë një konferencë për integrimin e plotë ushtarak të Maqedonisë së Veriut në NATO. (Ministria e Mbrojtjes / 12:00, mbërritja e ekipeve mediatike më së voni 11:40)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle