Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime (PLT)

Shkup - Kuvendi do ta fillojë mbledhjen e 68-të, ndërsa do t'i vazhdojë mbledhjet 30, 41, 47, 50, 54, 61, 62, 64 dhe 66. (11:00)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle