Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime MKD (PLT)

12 gusht 2021

12 gusht 2021

Shkup – Takim i kryetarit të Kuvendit të Maqedonisë të Veriut, Talat Xhaferi me Mohamed Bin Abd El Karim Al Esa, sekretar i Përgjithshëm i Ligës Botërore Muslimane. (Salla e Komisionit Kushtetues/ 12:30)

Shkup – Shënimi i 20-të vjetorit të nënshkrimit të Marrëveshjes së Ohrit:

– Zëvendëskryeministri i parë dhe ministri për Sistem Politik dhe Marrëdhënieve në mes Bashkësive Artan Grubi do të vendosë lule në monumentin e Hasan Prishtinës në Shkup. (Monumenti i Hasan Prishtinës/10: 00)

– Tribuna tematike “Kauza shqiptare – para dhe pas Hasan Prishtinës” ku do të marrë pjesë zëvendëskryeministri i Parë dhe ministri për Sistem Politik dhe Marrëdhënie në mes Bashkësive Artan Grubi. (Instituti për Trashëgimi Shpirtërore dhe Kulturore të Shqiptarëve/10:30)

– Shfaqja e filmit dokumentar “Ohrid and Beyond” i organizuar nga Qendra për Kërkime dhe Analiza Evropiane “Europrospera” dhe Ministria për Sistem Politik dhe Marrëdhënie në mes Bashkësive. (Hoteli “Doubletree by Hilton”/ 12:00)

Shkup – Konferencë shtypi për promovimin e hulumtimit “Pjesëmarrja socio -politike e të rinjve në Maqedoninë e Veriut: Pabarazi, pasiguri dhe pritshmëri të ndryshme” të zbatuar nga Forumi Arsimor Rinor dhe Fondacioni për Demokraci “Uestminster”. ( Mlladi Hab/11:00)

Shkup – Konferencën për shtyp të departamentit të shëndetësisë, në selinë e Aleancës për Shqiptarët në Shkup. (12:00)

Shkup – Konferencë për shtyp e Bllokut Kombëtar “Nuk e hap derën” (Lokalet e Bllokut Kombëtar, rruga “Dame Gruev” nr. 10/ 12: 00)

Shkup – Konferencë për shtyp për edicionin e 12 -të të Festivalit të Filmit Dokumentar Kreativ të “MakeDoks”. (Kurshumli-Han / 11:00)

__________________________________________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle