Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD (PLT)

Shkup – Brifing me ministrin e Financave, Fatmir Besimi dhe drejtori i Drejtorisë për ZZHTI, Jovan Despotovski. (në Drejtorinë e ZZHTI/10:00)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle