Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime MKD

Athinë – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi do të marrë pjesë në Konferencën e kryetarëve të parlamenteve të vendeve anëtare të Këshillit të Evropës në organizim të Parlamentit grek dhe Asamblesë parlamentare të Këshillit të Evropës (APKE).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle