Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD

20 tetor 2021

20 tetor 2021

Shkup – Zëvendëskryeministri për Çështjet Evropiane, Nikolla Dimitrov dhe ambasadori i Bashkimit Evropian në Maqedoninë e Veriut, Dejvid Gir do të prezantojnë raportin e Komisionit Evropian për Maqedoninë e Veriut (EU InfoCentre/në kanalin YouTube, në maqedonisht: https://www.youtube .com / channel / UC6MA – vP0RnTABij6BFSt8w/në shqip: https://www.youtube.com/channel/UCYnLPEoHy9WRNwo9USOrPyQ/12:00)

Manastir – Organizata për Ushqim dhe Bujqësi pranë Kombeve të Bashkuara (FAO), Shkolla Fillore “Krste Petkov Misirkov” në fshatin Egri dhe Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave do të shënojnë Ditën botërore të ushqimit 2021. (SHF “Krste Petkov Misirkov” në fshatin Egri, https://bit.ly/3lUnoAk/11:00)

Shkup – Samiti i rinisë për Klimën. (Kinema Frosina, Qendra Kulturore Rinore/12:00, deklaratë për media/11:30)

Shkup – Instituti për studime të komunikimit do të mbajë konferencë për shtyp, ku do ta prezantojë platformën digjiitale të monitorimit DPHM, për cilësinë e ujërave sipërfaqësore në Maqedoni. (h. “Sollun”/10:30)

Shkup – Ekspozitë e Pablo Pikaso qeramikave, vizatimeve dhe grafikave nga koleksioni i OSTEN, Muzeu i vizatimeve. (Shtëpia e kulturës në Gjorqe Petrov/12: 00-22: 00, hapja zyrtare/19:00)

Shkup – Shfaqja e një sërë filmash gjermanë me temë “Solidariteti” – 4 mbretër nga regjisorja Teresa fon Elc. (Kinoteka/20:00)

Shkup – Komiteti olimpik maqedonas i RVM do të mbajë një konferencë për shtyp të Komisionit për barazi gjinore në sport. (QS “Jane Sandanski”, pres qendra e Komitetit Olimpik/12:00)

Shkup – Xhaz festivali i 40-të i Shkupit. (Opera dhe Baleti Kombëtar /20: 00)

Zgjedhjet lokale 2021

Shkup – Komisioni Shtetëror për parandalimin e korrupsionit do ta mbajë seancën e 53-të, do të shqyrtohen ankesat e dërguara për zgjedhjet lokale 2021. (Klubi i deputetëve/13:00)

Shkup – Zëdhënësi i Bashkimit Demokratik për Integrim Bujar Osmani, do të mbajë konferencë për
shtyp. (Selia e BDI-së Çair – Shkup/13:00)

______________________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Butoni Kthehu në krye
Mbylle