Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD (PLT)

Shkup  - Konferencë për shtyp e kryeministrit Zoran Zaev, përfaqësuesit të autorizuar për kompaninë gjermane WPD Andrea Bjorn Sholet dhe ambasadores së Gjermanisë Anke Holshtajn për projektin investues strategjik për ndërtimin e turbinë me erë 415 mgavatë përgjatë Kumanovës - Nagoriçanit të Vjetër - Kriva Pallankës. (11:00 / https://youtu.be/CYkFmktc4xQ )

Butoni Kthehu në krye
Mbylle