Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD (PLT)

Prilep – Kryetari i Qeverisë të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, kryetari i komunës së Prilepit Ilija Jovanovski dhe kryetari i Bordit kryesor të Lidhjes së Luftëtarëve, Nikolla Stojanovski do të mbajnë fjalime në solemnitet me rastin e 80 vjetorit të Ditës së kryengritjes popullore, 11 Tetori. (Sheshi “Metodija Andonov – Çento”/18:00, mbërritja e mediave 17:30)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle