Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD (PLT)

Shkup – Forum i Shoqërisë Civile të Ballkanit Perëndimor – Shkup, të organizuar nga Komiteti Ekonomik dhe Social në të cilin fjalim do të mbajë kryeministri Zoran Zaevi. (h. “Aleksandar Pallas“/ 9:30, konferencë për shtyp / 11:15 -11:45 или Live webstream link: https://www.eesc.europa.eu/en/agenda/our-events/events/8th-western-balkans-civil-society-forum/webstream)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle