Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD (PLT)

Demir Hisar - Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska dhe kryetari i komunës së Demir Hisarit, Marjançe Stojanovski do të kryejnë kontroll në implementimin e shërbimit social - kujdes në shtëpi. (Deklarata për mediat pas kontrollit, para Qendrës për Kujdes në Demir Hisar, rr. Marshall Tito" pn/12:15)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle