Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD

22 shtator 2021

22 shtator 2021

Shkup – Seancë e Komisionit për Financim dhe Buxhet. (Salla “Boris Trajkovski”/10:00)

Shkup – Seancë e Komisionit për Politikë të Jashtme. (Salla e Komisionit Kushtetues/ 12:00)

Shkup – Grup punues të IPPG për mbështetjen e romëve, përfshirjen e tyre dhe integrimin në RMV. (Salla 6/11:00)

Shkup – Konferencë për shtyp e kryeministrit Zoran Zaev dhe ministrit të Financave Fatmir Besimi në lidhje me propozim ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për financim të njësive të vetëqeverisjes lokale (12:00/ Konferencë për shtyp në gjuhën shqipe)

Shkup – Ministri i Financave Fatmir Besimi, zëvendëskryeministri Lupço Nikollovski, ministrja për Punë dhe Politik Sociale Jagoda Shahpaska dhe ambasadori i Sllovakisë Henrik Markush dhe Sanja Bojaniq zëvendëse e përfaqësueses së përhershme të UNDP-së do të drejtohen në ngjarjen “Detektimi dhe zvogëlimi i ekonomisë joformale të RMV-së”. (hotel “Hillton”/10:00)

Varshavë – Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi dhe drejtoi i SHK “Burime Kombëtare Energjetike”, Bajram Rexhepi do të marrin pjesë në takimin ministror të Partneritetit për energji transatlantike dhe bashkëpunim klimatik (R-TESS) i cili do të mbahet në Varshavë, Poloni.

Shkup – Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi do të vizitoj fshatin Koliçan i Poshtëm me qëllim që të mbikëqyrë nga afër punimet rreth ndërtimit të rrjetit të ujësjellësit. (Komuna e Studeniçanit/ 11:00)

Shkup – Seancë e 74-të e Këshillit të Qytetit të Shkupit. (Nëpërmjet lidhjes së konferencës/ 11:00)

Shkup – Debat publik “Zgjedhje lokale 2021 – Integriteti i procesit zgjedhor dhe integriteti i pjesëmarrësve” në organizimin e KSHPK-së. (https://zoom.us/j/93731955795?pwd=WEZTNzY5ZXl3V2J6eUtxa0VRU0ROUT09 /12:00)]

Shkup – Shënimi i ditëve evropiane të trashëgimisë kulturore 2021. (Hamami i Daut Pashës)

Shkup – Hapja e ekspozitës “Trashëgimi kulturore jo-materiale të Sllovenisë në dritën e konventës së UNESKO-s”. (Muzeu i RMV-së/12:00)

________________________________________________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Butoni Kthehu në krye
Mbylle