Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD (PLT)

20 shtator 2021

20 shtator 2021

Shkup – Seancë parlamentare e Komisionit për Sistem Politik dhe Marrëdhënie në mes Bashkësive. (Salla “Boris Trajkovski”/ 11:00)

Shkup – Seancë parlamentare e Komisionit për Punë dhe Politike Sociale (Salla 6/11:00)

Shkup – Seanca e 14-të dhe 24-të parlamentare e Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri (Salla “Boris Trajkovski”/ 14:00 dhe 14:10)

Shkup – Seanca të 86-të, 89-të, 90-të dhe 50-të të Komisionit Parlamentar Legjislativ-Juridik. (Salla 6/13:00, 13:30, 15:00 dhe 15:10)

Shkup – Takim lamtumirës e ambasadorit spanjoll Emilio Lorenza Sera me kryetarin e Kuvendit Talat Xhaferi (Kabineti i Vjetër/11:00)

Shkup – Kryeministri Zoran Zaev, ministrja për Punë dhe Politikë Sociale Jagoda Shahpaska dhe kryetarja e Lidhjes së Shoqatave të Pensionistëve të Maqedonisë, Stanka Trajkova, do të mbajnë fjalim me rastin e shënimit të 75 vjetorit të themelimit të Lidhjes së Shoqatave të Pensionistëve. (restauranti “Ritual” në fshatin Trubarevë/ 11:00)

Vallandovë – Ministrja për Arsim dhe Shkencë Milla Carovska do të vizitoj shkollën e mesme “Goce Dellçev” në Vallandovë. (deklarata për mediat në ora 11:00 në oborrin e shkollës)

Shkup – Hapja ceremoniale e Shkollës Ndërkombëtare Verore së 11-të të Fakultetit Ekonomik – Shkup, Universiteti “Shën Qirili dhe Metodi”. (10:00, onlajn në Google Meet)

Ohër – Hapja ceremoniale e trajnimit të parë civil të NATO-s “Maqedonia e Veriut 2021” në organizimin e Qendrës Euroatlantike të NATO-s (EADRCC) për koordinim gjatë përgjigjes kundër katastrofave dhe Qendrës për Menaxhim me Kriza (QMK). (tek ish kazerma “Mihajlo Apostolsi”/ 10:00, arritja e mediave të akredituara nga ora 09:15 deri në 09:45)

Shkup – Konferencë për shtyp me rastin e grant ndihmës nga Japonia “Projekti për përmirësimin e instrumenteve muzikore, pajisje për ndriçim dhe zërim të Operës dhe Baletit”. (tek Opera dhe Baleti Nacional/12:00, hyrje të gazetarëve në ora 11:45).

Shkup – Konferencë për shtyp e Odës Ekonomike të Maqedonisë së Veriut me temë “Menaxhimi i burimeve njerëzore – çelës për zhvillimin e kompanive”. (Oda Ekonomike, salla 1 në katin e 5-të/11:00 ose onlajn përmes platformës Zoom)

Shkup – Konferencë për shtyp për prezantimin e publikimeve dhe hulumtimeve të zbatuara në korniza të projektit “Partneriteti Juridik: Kthimi i besimit të qytetarëve në organizim të Institutit për Politik Evropiane. (15:00)

Shkup – Shënimi i Ditës Botërore për ngritjen e vetëdijes  për zhvillimin e fëmijëve – 20- shtatori, në organizim të Shoqatës RAST. (Sheshi “Maqedonia”, para statujës së “Ushtari në kalë”/ 10:00)

Tetovë – Konferencë për shtyp e Aleancës për Shqiptarët (selia e Aleancës për Shqiptarët në Tetovë/15:00)

Shkup – Konferencë për shtyp e Bashkimi Demokratik për Integrim do të mbajë konferencë për shtyp. (Selia e BDI-së Çair – Shkup/13:00)

Shkup – Konferencë për shtyp e Amar Mecinoviq nga E Majta, në të cilën do të kumtoj kandidatët zyrtarë për kryetarë komune dhe bartës të listave për kandidatë të E Majtës (pres qendra e E Majtës/11:00)

Shkup – Tryezë e përbashkët “Literatura në kohë të pas vërtetës” në korniza të festivalit “PRO-PËR Ballkanit” (Europe House/13:00 – ngjarja është e mbyllur për publikun)

 

________________________________________________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Butoni Kthehu në krye
Mbylle