Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD (PLT)

Shkup - Kryeministri Dimitar Kovaçevski dhe ministri i Financave, Fatmir Besimi, do të mbajnë konferencë për shtyp për Buxhetin e ri të Ministrisë së Financave për vitin 2023. (Qendra për media e Qeverisë/11:00, Konferencë për shtyp në gjuhën maqedonase, Konferencë për shtyp në gjuhën shqipe)

3 dhjetor 2022

Shkup – Kryeministri Dimitar Kovaçevski dhe ministri i Financave, Fatmir Besimi, do të mbajnë konferencë për shtyp për Buxhetin e ri të Ministrisë së Financave për vitin 2023. (Qendra për media e Qeverisë/11:00, Konferencë për shtyp në gjuhën maqedonase, Konferencë për shtyp në gjuhën shqipe)

Rankovc – Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave organizon aksion për pyllëzimin e rajonit të djegur në Komunën Rankovc “Ejani të pyllëzojmë së bashku”. (Fshati Petralicë/9:30).

Shkup – Kuvend zgjedhor vjetor i Shoqatës së gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) ku do të zgjedhet kryetar i ri i Shoqatës, si dhe anëtarët e Bordit drejtues, Bordit mbikqyrës dhe Këshillit të nderit. (h. “Aleksandar Pallas”, regjistrimi i pjesëmarrësve në 10:00, ndërsa mediumet të arrijnë në 11:00)

Shkup – Aleksandra Marojeviq, ndihmëse e drejtorit për prodhim të SHA EMV, do të japë deklaratë për medium për pikën e re për konsumatorë dhe faturat e reja për energji solare dhe mënyrat për pagesën e tyre. (Para Ndërtesës administrative të EMV-së/12:00)

Shkup – Konferencë me temë “Bashkimi Evropian në kufitë e paqes dhe stabilitetit” me rastin e 100-vjetorit të Lëvizjes Panevropiane në Evropë dhe 28 vjet Lëvizje Panevropiane në Maqedoni. (Qendra edukative M6/9:30)

Shkup – Shoqata SOS VITA do ta shënojë Ditën ndërkombëtare të personave me nevoja të veçanta. (H. “Hilton”/11:30)

Shkup – OWLYPIA-The Intellectuals’ Challenge 2022 garë ndërkombëtare. (SHMP “Jahja Kemal” – Shkup)

___________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle