Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime MKD – PLT

2 shtator 2021 

Shkup – Kryeministri Zoran Zaev, ministrja e Arsimit, Milla Carovska, kryetari i Shkupit, Petre Shilegov, drejtoresha e shkollës së mesme mjekësore “Pançe Karagjozov”, Maja Saliu dhe drejtori i fabrikës Alkaloid SHA Shkup, Zhivko Mukaetov do të marrin pjesë në promovimin e paraleles “Teknik farmaceutik në industrinë farmaceutike” në Shkollën e mesme mjekësore të Qytetit të Shkupit, “Dr. Pançe Karagjozov”.(shkolla e mesme „Pançe Karagjozov“/ 10:00)

Napoli – Ministrja e Mbrojtjes Radmila Sekerinska në takimet në Komandën Aleate të Forcave të Përbashkëta të NATO -s në Napoli, Itali.

Gostivar – Ministrat e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, i Punëve të Jashtme dhe i Ekonomisë, Nase Nuredini, Bujar Osmani dhe Kreshnik Bekteshi do ta paralajmërojnë fillimin e aktiviteteve për ndërtimin e kolektorit fekal dhe kanalizimit atmosferik për Bllokun urban 21. (https://goo.gl/maps/LF8Qc23dUHninAmE8/ 11:00)

Bogovinë – Ministrat e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, i Punëve të Jashtme dhe i Ekonomisë, Nase Nuredini, Bujar Osmani dhe Kreshnik Bekteshi do ta paralajmërojnë fillimin e aktiviteteve për ndërtimin e rrjetit të kanalizimit në vendin e banuar Bogovinë. (https://maps.app.goo.gl/PD1PEHq3wzSsYnsF6/ 12:30)

Shkup  Ministri i Financave, Fatmir Besimi do të mbajë brifing me gazetarët. (në Kabinetin e ministrit/ 12:00)

Shkup – Konferencë shtypi e ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha në temën një vit nga mandati i tij si ministër. (MBPEU, Salla e madhe/ 12:00)

Manastir – Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Bllagoj Boçvarski dhe drejtori i NP për Rrugë shtetërore, Ejup Rustemi do të shqyrtojnë ndërtimin e rrugës së shpejtë Gradsko – Prilep. (aksi gryka e Farishit – Drenovë, në fillim të qafës Pletvar/11:00)

Shkup – Konferencë shtypi e ministres për Kulturë, Irena Stefoska me rastin e fillimin të punimeve konservatore në Akuaduktin e Shkupit. (në lokalitetin e Akuaduktit të Shkupit/ 11:00)

Shkup – Pres konferencë e Aleancës për Shqiptarët. (Ministria e Sistemit Politik dhe Marrëdhënieve midis Bashkësive/12:00)

Shtip – Konferencë ndërkombëtare shkencore “Ndryshime shoqërore në botën globale” në organizim të Fakultetit Juridik në kuadër të UGD – Shtip.  (Fakulteti Juridik në kuadër të UGD/ 11:00, deklarata për mediat/10:45)

Shkup – Panel diskutim: Realizimi i shërbimeve digjitale të krijuara për qytetarët, në organizim të Fondacionit “Fridrih Nauman”, Fondacioni për internet dhe shoqëri Metamorfozis dhe Instituti për shkenca shoqërore dhe humaniste – Shkup (ISSHS) (h. „Aleksandar Pallas“, dhe në platformën ZOOM,  https://us06web.zoom.us/j/81592636864

Join our Cloud HD Video Meeting

Zoom is the leader in modern enterprise video communications, with an easy, reliable cloud platform for video and audio conferencing, chat, and webinars across mobile, desktop, and room systems. Zoom Rooms is the original software-based conference room solution used around the world in board, conference, huddle, and training rooms, as well as executive offices and classrooms. Founded in 2011, Zoom helps businesses and organizations bring their teams together in a frictionless environment to get more done. Zoom is a publicly traded company headquartered in San Jose, CA.

us06web.zoom.us

/10:00)

______________________________________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle