Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD (PLT)

Shkup – Seancë e Komisionit Kuvendor për Financim dhe Buxhet. (salla “Boris Trajkovski”/10:00)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle