Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD (PLT)

Shkup – Zëvendëskryeministri përgjegjës për Çështjet Ekonomike, Koordinimin e departamenteve ekonomike dhe investimeve, Fatmir Bytyqi dhe kryetari i komunës së Gazi Babës, Boris Georgievski do të inspektojnë aktivitetet e projektit nga programi TAV për ndërtimin e kanalizimeve fekale në vendbanimin Jurumleri. (Rruga “10” pranë fushës së sportit pas postës në Jurumleri / 10:00)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle