Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime MKD

Shkup – Nën moton “Dil për dashuri! Dinjitet! Barazi! Drejtësi!, Rrjeti kombëtar kundër homofobisë dhe transfobisë e organizon edicionin e sivjetëm të Shkup Prajd”. (parku “Gruaja luftëtare”/17:00, fjalime përshëndetëse/19:00, program kulturor-argëtues në stadiumin e ARM-së në Parkun e Qytetit/20:30-01:00)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle