Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime MKD

Shkup – Seancë e Komisionit kuvendor për sistem politik dhe marrëdhënie midis bashkësive. (Salla “Boris Trajkovski”/12:00) Shkup – Seancë e Komisionit kuvendor për politikë të jashtme. (Salla 6/14:00)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle