Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD (PLT)

Shkup – Konferencë shtypi e ministrit të Punëve të Jashtme, Bujar Osmani për situatën në Afganistan. (MPJ/10:30)

Shkup – Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Milla Carovska do të takohet me asistentët arsimorë të cilët do t’i ndjekin trajnimet në SHF me qendrën e resurseve “Ardhmëria” në Çair. (Deklarata për mediat në oborrin e shkollës/11:00)

 Shkup – Konferencë shtypi e Qytetit të Shkupit. (në shtegun e çiklizmit në bulevardin “Aleksandar Makedonski”/11:00)

Shkup – Konferencë shtypi e u.d. drejtor i Inspektoratit Shtetëror për Mjedis Jetësor, Sreten Stojkovski. (Pallati „Emanuel Çuçkov“/12:00)

Shkup – Konferencë shtypi  e Ambasadës së parë të fëmijëve në botë Megjashi në të cilën do t’i promovojë  rezultatet e hulumtimit onlajn për përvojën e nxënësve nga mësimi në distancë. (Restoran “Oreov Lad”/10:00)

Shkup – Konferencë shtypi e nismës qytetare “Qytet i gjelbër human” në të cilën zyrtarisht do ta shpallë fillimin e procesit për mbledhje të nënshkrimeve për listën e tyre të pavarur. (tek Shtatë çezmat në Parkun e qytetit/10:00)

Shkup – Projeksion i filmit “Vala e re – 40 vjet më vonë” dhe tribunë për vlerën e “valës së re” në këto hapësira në të cilën do të flasin Nikolla Knezheviq, autor i filmit dhe redaktor në “Kroacia rekords” dhe Ivan Beqkoviq, supervizor i “Kroacia rekords” për Maqedoninë. (Kinoteka, skena verore/20:00)

________________________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle