Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup - Konferencë për shtyp e ministrit të Shëndetësisë, Venko Filipçe. (Qendra e Mediave e Qeverisë së RMV-së, linku në gjuhën maqedonase: https://youtu.be/8G9EQqLr33c dhe linku në gjuhën shqipe: https://youtu.be/vEqtY154szY  /12:00)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle