Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD

3 nëntor 2021

3 nëntor 2021

Beograd – Zëvendëskryeministri Nikolla Dimitrov do të marrë pjesë në takimin e punës në kuadër të nismës “Ballkan i Hapur”.

Shkup – Promovimi i Strategjisë nacionale për zhvillimin e sistemit penitenciar në Republikën e Maqedonisë të Veriut (2021-2025) dhe pajisje mjekësore të siguruara për institucionet e burgjeve. (hotel “Marriott” / ora 11:00)

Shkup – Instituti për Politika Evropiane (EPI) do të mbajë diskutim “Përmes ndërmjetësimit për të përmirësuar të drejtën për qasje në drejtësi”. (hotel “Panoramik Design and Spa” / 9:00, deklarata për media / 10:30)

Shkup – Promovimi i platformës së parë kombëtare të transmetimit maqedonas – GLEY. (City Hall, tek ish “Hard Rock”/ 12:00)

Shkup – Konferencë për media me rastin e edicionit të 22-të të festivalit “Festimet muzikore të vjeshtës”. (Opera dhe Baleti Kombëtar/ 11:00)

Shkup – Hapja e ekspozitës zyrtare të Galerisë së 53-të Botërore të Karikaturave Shkup 2021. (galeria OSTEN / 19:00)

__________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore**

 

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle