Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime MKD

Shkup - Konferencë për shtyp e Agjencisë për investime të huaja dhe promovim të eksportit me rastin e projektit të ri ekskluziv turistike në Republikën e Maqedonisë së Veriut. (Agjencia për investime të huaja dhe promovim të eksportit/11:00)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle