Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD

24 tetor 2021

24 tetor 2021

Shkup – Promovim i dy publikimeve të reja në labelin diskografik të festivalit “SJF Records” dhe ndarje e çmimeve të xhaz-muzikantit të ri vendor në kuadër të Festivalit të 40-të të Xhazit në Shkup. (MKC/16:00)

Shkup – Koncert i Trios AD LIBITUM në festivalin “Lira e Artë 2021”. (Muzeu e Luftës të Maqedonisë / 20: 00)

Shkup – Kampionati MTKF i 53-të Shtetëror i Karatesë. (Qendra e Karatesë “Nedevi” në Kisella Vodë / ora 11:00)

_____________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Butoni Kthehu në krye
Mbylle