Paralajmërime SQ

MIA PARALAJMËRIME – MKD

Shkup - Zëvendëskryeministri për Çështjet Evropiane, Nikolla Dimitrov dhe ambasadori i Bashkimit Evropian në Maqedoninë e Veriut, Dejvid Gir do të prezantojnë raportin e Komisionit Evropian për Maqedoninë e Veriut (EU InfoCentre/në kanalin YouTube, në maqedonisht: https://www.youtube .com / channel / UC6MA - vP0RnTABij6BFSt8w/në shqip: https://www.youtube.com/channel/UCYnLPEoHy9WRNwo9USOrPyQ/12:00)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle