Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime MKD

Sofje – Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Bllagoj Boçvarski do të qëndrojë për vizitë pune në Sofje ku do ta nënshkruajë memorandumin trepalësh midis Maqedonisë së Veriut, Bullgarisë dhe Shqipërisë për rindërtimin e Korridorit 8 hekurudhor.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle