Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD

Makedonska Kamenicë - Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska do ta vizitojë Minierën për plumb dhe zink SASA në Makedonska Kamenicë, pas së cilës do të jepë deklaratë për mediat. (para hyrjes  në minierë/12:45)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle