Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD

4 tetor 2021

4 tetor 2021

Berlin – Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani në takim pune në Republikën Federale Gjermane ku do të realizoj takime me ministrin kompetent për Evropë, Mihael Rot.

Beograd – Zëvendëskryeministri kompetent për Çështje Evropiane Nikolla Dimitrov do të marrë pjesë në Forumin Ekonomik të 21-të në Beograd si folës në panelin “BE-Ballkani Perëndimor: Çfarë mund të presim nga takimi i BE-së në Slloveni?”. (https://www.economicsummit.rs/agenda/session/637175/12:45)

Shkup – Ministrja e Kulturës Irena Stefanovska do të mbajë konferencë për shtyp (http://vlada.mk/11:30)

Shkup – Oda Ekonomike e Maqedonisë së Veriut do të mbajë konferencë për shtyp me temën “Intervenimet e patjetërsueshme për zbutjen e çmimeve në industrinë e ushqimit”. (Oda Ekonomike e Maqedonisë së Veriut, salla 1/5 dhe onlajn në https://us02web.zoom.us/j/89276410912?pwd=eUR3TSsxN0RVRzlPQ0M2T0VWODVsZz09/11:00)

Shkup – Rektori i “Shën Klimenti i Ohrit dhe dekani i Fakultetit të Turizmit dhe Hotelerisë do të drejtoj orën e parë akademike. (në oborrin  e “Shën Sofja/ 11:00)

Tetovë – Pranim solemn i studentëve të rinj të Universitetit të Tetovës (Para rektoratit të Universiteti/ 11:00)

Shkup – NP “Llajka” organizon Ditën “Coofe&Cake” me rastin Ditës  Botërore të Kafshëve (11:00).

Shkup – Konferencë për shtyp me rastin e fillimit të sezonit të koncerteve “Filarmonia në lëvizje” (Filharmonija, bife/11:00)

Shkup – Ambasadori i Republikës së Sllovenisë në Shkup, Milan Predan në bashkëpunim me Teatrin e Komedisë do të mbajë promovim të projektit “Europ Readr.” (Teatri i Komedisë , skena në ambientë të hapur, Bistro Komedia/19:30)

Zgjedhjet lokale 2021

Gostivar– Konferencë për shtyp të BDI-së. (Shtabi i BDI-së/11:00)

Shkup – Aktivitete zgjedhore të Lëvizjes Besa. (Butel/19:30)

Demir Kapi/Negotinë/Kavadar – Koalicioni “Më të mirën për komunën time” do të jetë no komunat e Demir Kapisë dhe Negotinës, ndërsa në ngjarjen qendrore do të jenë pjesëmarrës edhe kryeministri Zoran Zaev dhe kandidati për kryetar të komunës Goran Todorov (Kavadar, Sheshi i qyteti/20:00)

Strummicë/Radovish/Konçe – Koalicioni i VMRO-DPMNE-së do të paraqes fushatën zgjedhore “Krijo ardhmëri të re” në më shumë vendbanime (para monumentit “Bllagoj Jankov Muçeto” Strumicë/ 20:30)

______________________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Butoni Kthehu në krye
Mbylle