Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime MKD

Ohër – Onlajn punëtori të Organizatës për ushqim dhe bujqësi pranë Kombeve të Bashkuara (FAO) për prodhimtari klimatike të mençur bujqësore dhe organike të perimeve në kultivim të mbrojtur në organizim të Grupit rajonal të punës të FAO-s për prodhim në serra në EJL.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle