Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup - Forum socio-ekologjik Shkup: Liderë progresivë për transformim të drejtë dhe të gjelbër të vendeve të Ballkanit Perëndimor. (h."Aleksandar Pallas“/9:30)

 25 shtator 2021

Shkup – Forum socio-ekologjik Shkup: Liderë progresivë për transformim të drejtë dhe të gjelbër të vendeve të Ballkanit Perëndimor. (h.”Aleksandar Pallas“/9:30)

 Shkup – “Dita e organizatave civile” në organizim të Civika Mobilitas. (Parku i Qytetit “Guaca“/10:00)

 – Lëvizja Polio Plus kundër handikapit dhe Komisioni për Parandalim dhe Mbrojtje nga Diskriminimi do të nënshkruajnë Memorandum për bashkëpunim. (11:15)

 – Fjalim i ambasadores së Zvicrës, Sibil Suter Tejada.  (12:00)

 Shkup – Nën moton “Na besoni shëndetin tuaj” do të shënohet Dita Botërore e Farmaceutikëve.

 Shkup – Kandidatët për kryetarë të Komunës së Çairit do të nënshkruajnë kodeks për zgjedhje lokale korrekte dhe demokratike. (Komuna Çair, salla e madhe/14:00) 

________________________________________________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

 

 

 

Butoni Kthehu në krye
Mbylle