Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD

24 shtator 2021

24 shtator 2021

Shkup – Seancë e Komisionit për politik të jashtme (Salla e Komisionit/10:00)

Budapest – Kryetari i Kuvendit i Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi do të marrë pjesë në takimin e 10-të e kryeparlamentarëve të vendeve nga Evropa Juglindore.

Shkup, Konferencë për shtyp e zëvendëskryeministrit për Çështje Evropiane Nikolla Dimitrov dhe nënshkrimi i memorandumit me Qendrën estoneze për zhvillim ndërkombëtarë. (Qeveria e RMV-së, media qendër/11:00)

Shkup – Zëvendëskryeministri për Luftë kundër Korrupsionit dhe Krimit, Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Burimeve Njerëzore Lupço Nikollovski dhe drejtorit të Drejtorisë të Policisë Financiare Arafat Muaremi dhe do të mbajnë konferencë për shtyp. (Hapësirat e Drejtorisë, sheshi “Bogorodica” numër 3/12:00)

Shkup– Kryetari i Odës Veri-Perëndimore të Maqedonisë Nebi Hoxha dhe lideri i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski do të mbajnë konferencë për shtyp. (Parkingu para hotel “Arka”/11:30)

Shkup – Fatmir Besimi nga Bashkimi Demokratik për Integrim do të mbajë konferencë për shtyp. (Selia e BDI-së Çair – Shkup/12:00)

Ohër – Konferencë ndërkombëtare shkencore me temë “Çfarë risi janë të nevojshme në organizimin e shkollave të mesme?”, në organizimin e Lidhjes së Shkollave të Mesme të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Institutit për udhëheqje të mirë dhe perspektiva euro-atlantike. (“Europe House Skopje”/ 13:30)

Shkup – Komisioni Zgjedhor Komunal – Gazi Babë organizon ngjarje për nënshkrimin e Kodeksit për zgjedhje fer, të lira dhe demokratike në mes kandidatëve për kryetarë komune të komunës së Gazi Babës ( Objekti i Shtëpisë për Kulturë “Dimitar Vllahov” në vendbanimin Autokomnadë, në rrugën “Lazar Pop Trajkov”/11:00)

Nebregvo – Ngjarje ceremoniale “Bllazhe Koneski e kaluara – e tashmja – e ardhmja” me rastin e 100 vjetorit të lindjes së Bllazhe Koneskit dhe 20 vjetorit të themelimit të Fondacionit “Nebregovo”. (Oborri i shtëpisë “Bllazhe Koneski”/11:00)

________________________________________________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Butoni Kthehu në krye
Mbylle