Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup – Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut do ta mbajë seancën e 51-të. (Salla “Maqedonia”/11/00) Shkup – Seancë e Komisionit kuvendor për punë dhe politikë sociale. (Salla “Boris Trajkovski”/9:30)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle